18 March 2012

Saye Dah Berenti Keja

It has been official! Mulai semalam (17 March 2012), after 1 year 5 months, kin officially resigned. It will be a total new journey for myself. Kenape kin resign? It's more kind of personal...(Cewah!) :P But yes, memang personal reason pon.. Sedih? Mesti lah sedih yang oi. Tade lagi sesi catwalk dari Ampang Park ke LRT setiap pagi, tade lagi sesi borak2 gune 'sign-language' mase lunch, tade lagi sesi melepak kat KLCC pas keje, byk lagi lah..  T_____T So, ni kire last entry yg involve company kin. Gamba dari farewell dinner kt Alexis Ampang and till my exactly last day kat sane. =D

 
 
 
Dinner dekat Alexis. Pavlova is a MUST lah kan~ :D Thank you everybadehhhh! Yummmmyyy!
My partner, my sign-language teacher, my best friend, my cutest thing evah! :P Miss you Kathy!

 
XOXO!~
And the final treats dari Mr KT Ng. Before officially balik kerja (on the last day), pegi melepak dekat Souled Out Ampang dlu. Arigato Mr Ng~

Sekian utk entry kali ni. I'll be out of KL temporary. So paham2 la kalau blog tak ber-hapdate. Nanti ade mase kin update lagi. Mari doakan agar Allah permudahkan semua yang kin rancang. Good bye Mobile Health. Good bye HSC Medical Center. Good bye everybadehhh~ 

* Tak sempat jumpe Mira on my last day kat sane... kerinduan same kamu macik! Nasib aritu kte dok main camera2.. so at least, ade la pic together2 dengan kamu!

10 comments:

luqman zakaria said...

kenangan semua nih!! huhu :P anyway! gud luck in whateva u will do i future~

.: iEyLa :. said...

so pasni u watpe yunk??

eikieyn said...

luqman zakaria : thank you luqman! :D

ieyla : hurm.. so far, wat bodo jer. tp akan di war2 kan setelah mendapat keputusan dr pihak2 berwajib. hahahaha.

thomas said...

all the best in your next endeavour.

♪ cik katak ♪ said...

wheeee so pasni keje mana kin?

Mohd Norafzal said...

untunglaaa makan je keje dia hahaha :D

shida'R said...

pasni cr keje lain la plak kan ^_^

Hzndi said...

Kunjungan pertama kali, kenalan dulu ah :)

NURULHANIF said...

dh breti keje ke.. xpe nati lps ni myb dapat yg lebih baik.. hehe.. bestnya bercuti skrg.. hehe

caliph shuriken said...

owh, dh resign ek.. smoga ada rezki di tempat lain ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...