01 April 2012

MISF 2012 - PWTC | SHOE FESTIVAL

Ehem ehem... tumpang lalu dgn rase yang sangat bersalah setelah meninggalkan blog sebegitu lame. :P Al maklum la kan.. sejak memulakan kehidupan baru ni, busy mengalahkan menteri dah rase. Mmg tade langsung nak mengadap blog.. maap lah yer kekawan. Btw, baru2 ni.. wpon busy, tapi klau dah kate "bangsa pantang dengar perkataan SALES / FESTIVAL"... mmg secare automaticnya.. mase itu ade utk saye. muahahaha.  Ok.. meh cite secare serious.. :P Basically, dari ari jumaat lepas ade Malaysia Internation Shoe Festival 2012 (MISF 2012) dekat PWTC. Ari sabtu, da mengigil2 tak sabar nak beli kasot baru. :D bkn ape tau.. last year punye event, ala2 marvellous gitu, so pasal tu excited terlebih kan.. ok layan gamba dlu la yer kekawan. :D

Before naik kat tingkat atas PWTC, boleh la nampak kasot gedabak ni atas kete.. agak2 kaki sape muat, di persilakan mencuba. :P

Ni bapak segala kasot.. nampak tak dea tulis Malaysia'a Biggest Shoe House.. klau da ckp umah tu, maksodnya mesti ade pintu kan?? :D

Haaaa~ ni pintu utk masuk ke Malaysia's Biggest Shoe House. Jempot masuk~

Ok..ni bkn nite club yer adik2.. ni la keadaan dlm Malaysia's Biggest Shoe House. Gelap2 syahdu gitu. Basically, dalam umah ni.. semua furniture or items ade unsur2  kasot. Tu kusi yg kin duduk tu pon actually shape kasot ye adik2. :P

Some of the other item yg ade dalam Malaysia's Biggest Shoe House. Mona Lisa pon tuka name.. jadi Mona LiShoe. :P

The stage. Last year ade pertandingan Cinderella. Tahun ni tade plak dah.

Eh?? :P Tp mmg over tau. Kasot kawen derang majority mcm 4 inci ke atas. Mau gayat jadi pengantin tau! :P 


Antara booth2 yang ade kt dalam MISF 2012 event. Clog shoe~ tau tak clog shoe tu ape? tatau? terompah yang...terompah~ :D

Ni pulak antara kasot Jimmy Choo! Ni bkn petaling street mali okeh.. it's original JIMMY CHOO! :D

Ok. Yang atas ni actually gamba mase da kat luar dr hall. Kat luar tu derang letak mcm2 design kasot. Ni actually hasil kerja student.. mcm tahun2 lepas jugak.. derang ade competition design kasot. Rase nye.. sorang je layak pakai kasot ni.. LADY GAGA!

Some of the other design. Majority creative & unique, just tatau sape yang mampu pakai. :P

Ni antara winners shoe for lady's shoe~

And ni pulak, winners for men's shoe. Yer ke lelaki pakai kasot2 camni? :P

Ok.. ni kasot berunsur dragon.. sesuai utk pakai time tahun 2012 memandangkan tahun ni tahun dragon. Aummm~ :P

Yang ni plak antara paling creative dan ade semangat ke-Malaysia-an. Tau nape?? Kasot ni berunsur.... DURIAN + TEMBIKAI + DRAGON FRUIT + BUAH APE TAH KALER COKLAT TU + PISANG.
Dalam wall kecik2 ni... derang letak miniature shoe.. kaki sape slalu takde size time beli kasot sbb kaki kecik sgt.. haaa meh sini meh! :P

Ni agak2 kasot mermaid kot. ice cold!

Ni pon same. Pakai cengkerang2 jer buat design.

Ni plak.. dibuat dari rambut yer adik2. Euuuuw :P :P

Yang ni for sure kasot LADY GAGA mase dea baby. Seriously. :P

Soooooo.. after 1 jam lebih kat PWTC.. kin... pulang dgn tangan kosong! Bkn ape.. tahun ni cam tak best.. tak byk choice.. T____T kesian i kan! :P Hampa okeh!

9 comments:

CintaZulaikha said...

mcm ada tgk dalam berita tamil td...hehhe

sis92 said...

wah seronoknya..bawak balik tak kasut giant tu hihi

Lan Bingka said...

jalan2 cuci mata.. ;)

eikieyn said...

cinta zulaikha : hehe. kantoi tgk berita tamil eh! :P

eikieyn said...

sis92 : nak bawak balik. tp tak muat kete. cane? :P

eikieyn said...

lan bingka : cuci mate sampai nk tercabot kaki.

Outbound training malang said...

kunjungan gan .,.
saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

jamu kuat sex said...

wah...
kerren banget... :D

jelly gamat said...

waaah.. kerren.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...